Ahad, Julai 08, 2012

Kapsul Baraka dari Mesir


Asli dari Mesir

Harga Murah & Berpatutan
Kotak Lama Warna Hijau
Kotak Baru Warna Oren

Sabda Rasulullah S.A.W : "Sesungguhnya al-Habbatus Sauda' boleh menyembuhkan segala penyakit kecuali al-Sam."saya bertanya "Apakah al-Sam itu?"Baginda menjawab "al-Sam iaitu Maut"
( Hadith Riwayat Iman al-Bukhari... )

Khasiatnya untuk mengubati semua penyakit dan paling baik untuk mengeluarkan angin dari badan!!!Sesuai dimakan 1 jam sebelum makan apa-apa 2-3 kali sehari!!!
Habbatussauda BaRaKa adalah minyak habbatussauda yang dipek dalam kapsul soft gelatin. BaRaKa dibuat di Iskandariah - Mesir ( Alexandria - Egypt) oleh perusahaan farmasi Pharco Pharmaceuticals.

Satu bungkus habbatussauda BaRaKa bersisi 24 soft gelatin kapsul @ 450mg. 
Harga sekotak ialah RM10.00. 
(tidak termasuk kos penghantaran). 

Kelebihan BARAKA:
 • Berisi minyak extrak habbatussauda, 4 kali lebih banyak dari pada kapsul serbuk
 • Diproses di Mesir, yang merupakan lokasi perkebunan habbatussauda yg subur
 • Dipek menggunakan soft gelatin kapsul
 • Dibuat dengan mesin industri farmasi standard
 • Ringan dan praktikal untuk dibawa ke mana sahaja7 ciri-ciri utama HabBaTus Sauda':


1. Nilai pemakanan


Habbatus Sauda kaya dengan:monosaccharide glukosa, xylosa dsb. Polysaccharide fatty acid yang tidak tepu (unsaturated essential fatty acids, EFA). EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan amino acid yang membentuk protein karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.


2. Sistem imunisasi


Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus Sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.


3. Anti-histamine


Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus Sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine. Oleh kerana penghidap penyakit asma selalunya mengalami masalah alahan, habbatus Sauda mungkin baik diambil secara berterusan oleh pesakit-pesakit ini.


4. Anti-tumor


Kajian in vitro mendapati habbatus Sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. Oleh itu, ia baik untuk digunakan untuk membantu menghalang penyakit kanser.


5. Anti-bakteria


Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus Sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus Sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.


6. Anti-radang (anti-inflammation)


Habbatus Sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).


7. Menggalakkan pengeluaran susu

Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus Sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu

ANALISIS PAKAR PERUBATAN MODEN MENUNJUKKAN MADU DAN HABBTUS SAWDA’ MEMPUNYAI KEKUATAN PENYEMBUH YANG MENAKJUBKAN.
ADALAH TIDAK MEMERANJATKAN BAHAWA HABBAH BARAKAH ATAU HABBAH SAUDA’ BANYAK MEMBERI PERTOLONGAN UNTUK MERAWAT, MERINGANKAN, MEMPERBAIKI ATAU MENYEMBUH PELBAGAI JENIS PENYAKIT, INSYALLAH....


TEMPAHAN

Untuk membuat tempahan, sila 'copy & paste' format teks di bawah, lengkapkan butiran yang diminta dan kemudian smskan ke no. 017 323 0979

Nama :
Alamat :
No. telefon :
Produk :
Bilangan produk :
Pertanyaan(Jika ada) :

Anda juga boleh membuat tempahan dengan menghubungi
- Alif - 014 507 3025 (sms)
- Yusri - 013 324 0991
- Azhari - 019 285 9717


Semua harga yang tertera pada produk adalah tidak termasuk kos penghantaran.

KADAR CAJ SERVIS PENGHANTARAN

Kami akan membuat penghantaran terus ke pintu rumah anda melalui servis :


Pos Laju:
- 1-10 kotak (rm5.00) 11-20 kotak (rm10.00)

1 ulasan:

 1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

  pengkhususan Syarikat.
  1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
  2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

  BalasPadam