Selasa, Ogos 16, 2011

Salam Ramadhan

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan oleh Allah Taala untuk menulis dalam ruangan blog ini,sangat lama saya tidak membuka blog peribadi ini,hanya dibiarkan penuh dengan debu dan sesawang.

Dalam ramadhan yang telah masuk separuh masa kedua,marilah sama-sama kita muhasabah diri dan amalan kita,adakah kita telah lakukan yang terbaik untuk melaksanakan tranformasi dalam bulan mulia ini?

Masih belum terlambat untuk ke arah itu,gunakan kesempatan yang masih berbaki ini untuk membaiki segala kelemahan yang ada,agar ia tidak berlalu dengan sia-sia.

Semoga bila kita melangkah keluar dari ramadhan dan memasuki gerbang syawal,kita seperti bayi yang baru dilahirkan,putih serta bersih dari segala dosa dan noda,Insya'Allah.

Salam Ramadhan.

1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam